ŽUTI LOMLJENI STRUGANIK

ŽUTI LOMLJENI STRUGANIK

Žuti lomljeni struganički prirodni kamen proizvodi se u dve debljine 2,5-3cm ukoliko je u pitanju popločavanje staza kojim se kreću automobili i ostali drumski saobraćaj i u debljini 1,5-2cm ukoliko se oblažu zidne površine ili pešačke staze.

Žuti lomljeni struganički prirodni kamen je kamen koji se koristi za staze, dvorište opločavanje staza, trgova i parkovia, ali isto tako može se koristiti za spoljašnje oblaganje zidova, ograda stubova. Struganički kamen je poreklom iz Struganika kod Ljiga i nadaleko je poznat kao izuzetno kvalitetan i koristan kamen po veoma pristupačnoj ceni.

Žućkasto sive boje veoma lak i jednostavan za održavanje a po želji može se i prelakirati bezbojnim lakom za kamen Idealan je za popločavanje većih površina, trotoara, pločnika dvorišnih staza a po svom svojstvu i obliku i sastavu otporan je na lišu, sneg mraz i sve vremenske uslove. Nepravilnog je oblika i postavlja se tako što se utapa u već postojeći beton ili u nov beton a može se lepiti i na lepak za kamen.close